Informatie

Activiteiten voor tieners

Leuke activiteiten voor tieners op Ibiza

 

 

Wij hebben wat tips voor de tieners die leuke activiteiten willen doen op vakantie. Van kayakken tot aan suppen of een dagje boot met vrienden!

 

Door: Demi – HETibiza

"You only live once, so enjoy the ride!"

1. Kayakken

Een super leuke tour op het prachtige water van Ibiza! Je gaat kayakken, en ontdekt plekken die je alleen via het water kan bereiken! Daarbij kan je ook snorkelen op de mooie, geheime plekjes waar je langskomt.

 

Kayak + snorkel tour – HETibiza

 

2. Suppen

Ook deze tour is op het water, Suppen! Hiervoor moet je een beetje balans en geduld hebben, maar als je het door hebt is het een onwijs leuk activiteit om te doen. Bij deze tour zit inclusief een boottour, en ontdek je het mooie westen van het eiland.

 

SUP & boottour – HETibiza

3. Boothuur zonder vaarbewijs

Een fantastische dag beleven op het water waarbij je zelf kan varen? Ga met je vrienden of familie een dagje op deze leuke boot, waar je geen vaarbewijs voor nodig hebt! Een dag vol plezier en fun.

 

Boothuur zonder vaarbewijs – HETibiza

4. Stadsvontuur

Een avontuurlijke tour door Ibiza stad. Je leert met deze tour de stad op spelenderwijs kennen, daarbij zitten er nog vragen en opdrachten die je moet oplossen en beantwoorden, hoe leuk is dat! En je kan ook nog prijzen winnen!

 

Stadsavontuur Ibiza – HETibiza

5. Land & Sea tour

Dit is een hike inclusief een leuk boottochtje. Bij deze hike zie je veel van Ibiza en kom je ook langs een prachtige aquarium! Dit is daarom echt een aanrader.

 

Land & Sea-tour – HETibiza