Informatie

De hippie markten op Ibiza

De leuke hippie markten van het eiland

 

Ibiza staat bekend om zijn hippie markten. Nu hebben wij de leukste voor jullie op een rijtje gezet, zodat jullie deze niet hoeven te missen op jullie vakantie! Ook staan er andere markten bij die ook erg leuk zijn om heen te gaan. Zoals fruit en rommelmarkten.

 

Door: Demi – Hetibiza

1. Punta Arabí (Es Canar)

Dit is de grootste op Ibiza, Punta Arabi in Es Canar. Én ook is dit de markt die het langs bestaat, in 1973 vond de eerste plaats!

Naast de vele (honderden) marktjes, zijn er ook live optredens en drink en eetgelegenheden.

Wanneer?

Op woensdag van 10:00 tot 18:00, van april tot oktober.

Met onze 100% Ibiza eilandtour ga je langs deze leuke markt!

100% ibiza eilandtour – HETibiza

2. Las Dalias (San Carlos)

Na de Punta Arabi Markt is deze ook erg populair op het eiland. Deze is ietsjes kleiner, maar zeker niet minder leuk. Vaak speelt hier een dj of een bandje waardoor er een hele leuke sfeer hangt. Ook hier kan je terecht voor drankjes en lekker eten!

Wanneer?

Zaterdagen van 10:00 tot 19:00, april tot oktober.

Zondag, maandag en dinsdag geopend van 18:00 tot 23:30. ( Juni tot september )

3. Sant Joan hippiemarkt

In het kleine plaatsje San Joan is er een hippiemarkt waar veel lokalen en hippies op af komen. Een schattig, klein en kleurrijke markt waar een fijne sfeer hangt.

Ze hebben van alles. Van kleding en sieraden tot natuurlijke producten van eten en drinken.

Wanneer?

Zondagen van 9:30 tot 16:00, gehele jaar door.

4. Cala Llonga hippiemarkt

In Cala Llonga zit ook een erg leuk hippiemarktje. Het zit op de promenade vlakbij het strand, en je kan er van alles leuks kopen. Kleding, accessoires, sieraden etc.

Wanneer?

Donderdagavond van 18:00 tot 23:30, van mei tot en met oktober.

5. Benirrás hippiemarkt

 

Bij het prachtige strandje in het noorden Benirrás, heb je een leuk marktje zitten. Er hangt een gemoedelijke sfeer, en ze hebben super leuke spullen, dus zeker een aanrader om een keer te gaan kijken.

Wanneer?

Dinsdag, vrijdag en zondag van 12:00 tot 00:00, van mei tot en met september.

6. San Jordi rommelmarkt

 

Dit is geen Hippiemarkt, maar wel het waard om in het lijstje te zetten. Dit is een rommel/2e hands markt in de plaats San Jordi. Hier komen meer residents van Ibiza naar toe dan toeristen. Je hebt hier van alles en een leuk kraampje waar je wat kan drinken.

Wanneer?

Zaterdag van 10:00 tot 15:30. Gehele jaar door.

7. Na Forada

Deze markt is helemaal niet zo bekend, maar vinden we wel leuk om ook in het lijstje te zetten. Dit is een kleine markt met lokale (bio) producten. Denk aan; Groenten, vers brood, fruit, wijn, honing, smoothies etc. Vaak is hier ook live muziek en het is een gezellige sfeer. Leuk om een keer een kijkje te nemen!

Wanneer?

Zaterdag van 10:00 tot 16:00, gehele jaar door.

8. Mercado artesenal van Sant Josep

 

Dit is een marktje met lokale en traditionele producten van lokale ambachtslieden. Leuk om een keer langs te gaan of voor heerlijke producten.

Wanneer?

Zaterdage van 9:30 tot 14:30, mei tot en met oktober.