FAQ Stads-Avontuur Ibiza

Vragen voor de aanschaf

Het Stadsavontuur Ibiza is een tour die loopt via een applicatie op je smartphone. Deze applicatie stuurt je via een rondgang door Ibiza Stad en Dalt Vila. Op verschillende plekken zijn vervolgens vragen en opdrachten te volbrengen.

Onze ervaring leert dat deze tour ongeveer 3 uur duurt

Klik op reserveren in het volgende scherm om het Stadsavontuur Ibiza te bestellen. Je ontvangt van ons de bevestiging inclusief betaallink. Als de betaling voldaan is sturen we per Whatsapp een Starthandleiding en via SMS de link om de applicatie en de tour te downloaden.

Vragen voor de start

Via SMS ontvang je een link. Hiermee download je de applicatie en de tour. Let op: start de speurtour pas op de startlocatie. Dit doe je door op de applicatie te klikken in je smartphone en vervolgens op Ga Verder te drukken.

Ja, dat kan en raden we ook aan. Op het moment dat je de tour gaat starten vanuit de startlocatie, klik je de applicatie op je smartphone (groene M) en klik je op Ga Verder om te starten.

Zoek in je smartphone de applicatie met de groene M. Klik deze open en klik vervolgens op Ga Verder

Vragen tijdens de tour

Vergroot het beeldscherm met je vingers om het bewegende icoontje te vinden.

Zoom met je vingers in de Smartphone wat meer in en je zult zien dat het icoontje net iets verder weg staat, dan gedacht.

Swipe de tour weg en ga weer naar de applicatie (groene M) in je smartphone. Klik hier op en de tour start op de locatie waar je bent gebleven.

Swipe de applicatie weg. Wanneer je verder gaat, klik weer op de applicatie in je smartphone en de tour gaat verder waar je bent gebleven. Let op: sluit nooit het spel.

Dat kan zeker. De tour is 3 dagen geldig na de start. Swipe de applicatie weg. Wanneer je de volgende dag verder gaat, klik weer op de applicatie in je smartphone en de tour gaat verder waar je bent gebleven. Let op: sluit nooit het spel.

Dat is afhankelijk van de smartphone. GPS blijft actief tijdens de tour, vandaar dat de batterij in gebruik is. Neem voor de zekerheid een laadkabel mee.

Vragen na de tour

Via het score-overzicht op onze website vind je een overzicht van iedereen die de tour heeft gedaan. Hoe heb jij gescoord?